André Boersma

Felicity Barnett – dierenarts

Felicity Barnett is sinds 2017 als dierenarts verbonden aan Dierenkliniek Statenlaan in Den Haag.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit diergeneeskunde in Gent. Vlak na het afronden van mijn studie ben ik naar Singapore verhuisd en heb ik gedurende 3 jaar met veel plezier in Azië gewoond. Naast de mooie reizen die we daar hebben gemaakt heb ik ook met enige regelmaat vrijwilligers werk gedaan voor verschillende organisaties die zich inzetten voor de straatdieren in zowel Singapore als Maleisië.

Mid 2016 ben ik terug naar Nederland verhuisd en ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken in Zuid Holland. Sinds de zomer van 2017 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Statenlaan en Dierenkliniek Nootdorp. Het leuke van deze praktijken is dat het werk erg divers is en er elke week wel weer nieuwe en gekke gevallen zijn. Ik vind alle facetten van de diergeneeskunde interessant en geniet daarom volop van de diversiteit van ons werk.

Al sinds een jonge leeftijd heb ik mij altijd bezig gehouden met het verzorgen van dieren. Alle soorten en maten, de een iets hariger, de ander iets slijmeriger maar niks was te gek voor mij om mee naar huis te nemen! Veel is er niet veranderd want ik neem nog steeds met enige regelmaat een zielig diertje mee naar huis tot grote frustratie van mijn man. Thuis hebben we inmiddels 2 honden, 3 kippen en een Vlaamse reus.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en twee dochters. We zijn gek op lekker eten en gaan graag op reis om nieuwe plekken te ontdekken.

-Op zwangerschapsverlof van augustus 2019 tot januari 2020-

English

Felicity Barnett has been a veterinarian since 2017 at Dierenkliniek Statenlaan in The Hague.

In 2013 I graduated from the Faculty of Veterinary Medicine of Gent. Soon after we moved to Singapore, where I lived for more than 3 years. Besides enjoying lots of exciting travels in Asia I also spent my time volunteering for different animal rescues in Malaysia and Singapore.

Mid 2016 I returned back to The Netherlands where I worked at several different clinics in the region. In the summer of 2017 I started working in Dierenkliniek Statenlaan and Dierenkliniek Nootdorp. The diversity of patients and clients from both clinics are what truly make the job so enjoyable for me!

From a very young age my love for animals was already apparent. I was always taking home different animals which required special care. Not much has changed since then because I still regularly bring home sick and injured animals much the dismay of my husband! At our house we now have two rescue dogs, a big rescue bunny and three chickens.

In my free time I like to spend time with my husband and two daughters. We enjoy cooking and love to travel and explore new places.

-On maternity leave from august 2019- January 2020-

 

 

Dierenkliniek Statenlaan
Statenlaan 19
2582 GA Den Haag
Tel: 070-3524221
Betaald parkeren vanaf 13.00 uur

Dierenkliniek Ter Weerlaan
Ter Weerlaan 8
2241 VB Wassenaar
Tel: 070-5176545
Parkeren gratis

Dierenkliniek Nootdorp
Dorpsplein 5-7
2631 CX Nootdorp
Tel: 015-2579578
Parkeren 2 uur gratis

Nu Bellen