070-3524221
Maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 19.00 uur

Over ons: Dierenkliniek Statenlaan

Wij bestaan al meer dan 25 jaar. We zijn gevestigd op de statenlaan, vlak bij de beroemde straat ‘de Fred’. Dierenkliniek Statenlaan heeft operatiekamers met gasanesthesie, hartbewaking, digitaal röntgenapparaat, echoscopie, eigen laboratorium en een verwarmde zuurstofkooi. In Den Haag werken we met een viertal dierenartsen en zes dierenartsassistentes.

In Dierenkliniek Statenlaan Den Haag hebben we twee moderne operatiekamers met gasanesthesie en hartbewaking. Voor de recovery van konijnen en knaagdieren hebben we een speciale, verwarmde zuurstofkooi waardoor de risico’s van de narcose aanzienlijk verkleind worden.
Qua diagnostiek beschikken we over een digitaal röntgenapparaat, echoscopie en een laboratorium. Op onze locatie Dierenkliniek Ter Weerlaan in Wassenaar beschikken we over een endoscoop.

Het steriliseren, castreren en verwijderen van bultjes behoort tot de dagelijkse routine. Dit houdt in dat we de meest voorkomende aandoeningen goed kunnen oplossen. U kunt verder lezen over wat Dierenkliniek Statenlaan Den haag allemaal doet op de pagina Wat Wij Doen, ook via het menu te bereiken. Onze sitemap vindt u hier.

Doorverwijzen

Soms echter is het noodzakelijk dat wij u doorverwijzen.
Bijvoorbeeld naar lokale specialisten in de regio Den Haag. Of naar de gespecialiseerde centra zoals

Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht,
 Medisch Centrum voor dieren Amsterdam,
Verwijscentrum Anicura Dordrecht,
Verwijscentrum Haaglanden
en Verwijscentrum Gouda (gespecialiseerd kankerinstituut).

Dit gebeurd in nauw overleg met alle betrokkenen, zodat wij samen met u de beste keuze kunnen maken voor de gezondheid en het welzijn van  uw huisdier.

Dankzij ons goed opgeleid en zeer betrokken personeel, onze moderne apparatuur en onze goede relaties met de diverse specialisten kan Dierenkliniek Statenlaan te Den Haag haar doelstelling al sinds jaar en dag 100% realiseren: U kunt de zorg voor uw huisdier met het volste vertrouwen aan ons overlaten!

Boek online een afspraak of neem contact met ons op:  070-3524221

Wij zijn aangesloten bij:

Dierenkliniek Statenlaan
Statenlaan 19
2582 GA Den Haag
Tel: 070-3524221
Betaald parkeren vanaf 13.00 uur

Dierenkliniek Ter Weerlaan
Ter Weerlaan 8
2241 VB Wassenaar
Tel: 070-5176545
Parkeren gratis

Dierenkliniek Nootdorp
Dorpsplein 5-7
2631 CX Nootdorp
Tel: 015-2579578
Parkeren 2 uur gratis

Nu Bellen