070-3524221
Maandag t/m vrijdag geopend van 8.30 tot 19.00 uur
Selecteer een pagina
Walter van Look

Sylvia Jansen – dierenartsassistente

Ik ben Sylvia Jansen, geboren te Den Haag op 12 oktober 1971. Na het behalen van mijn HAVO-diploma in 1990 was ik de gelukkige sollicitante die meteen aan de slag kon in deze Dierenartsenpraktijk. Ik heb hiernaast nog de opleiding dierenartsassistente gevolgd bij de LOI en ben dus gediplomeerd paraveterinair. Mijn grootste wens was altijd om “iets met dieren” te kunnen gaan doen en die wens is in vervulling gegaan!!

Op dit moment heb ik het geluk mijn leven te mogen delen met 2 schatten van honden: Raki en Lucy, 2 Griekse dametjes van het eiland Samos. Raki, geschat uit 2009, zat vastgebonden voor het asiel op Samos. Lucy, geschat uit 2014, is aldaar afgegeven ter adoptie. Beide zijn ze door mijn oud-collega Farida ( vrijwilligster van het asiel) naar Nederland overgebracht voor herplaatsing.

Helaas heb ik afgelopen augustus ( 23-08-2016) na ruim 15 jaar lief en leed samen te hebben gedeeld, afscheid moeten nemen van m’n lieve Border Terrier “ Trouble”. Hij wordt ENORM gemist!! Veel van u zullen hem ook zeker kennen, hij was de langst “werkende”hond bij ons op de praktijk.

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met m’n hondjes, sport ik 2x per week en houd ik van een lekkere zonnige vakantie op z’n tijd!

 

 

 

Nu Bellen