Beste huisdiereigenaren,

In de huidige Coronacrisis doen wij ons best om onze praktijk open te houden en de zorgverlening aan onze patiënten door te kunnen laten gaan. Gelukkig worden dieren niet ziek van Corona, en spelen ze, voor zover we nu weten, ook geen rol in de overdracht van infectie. Vandaar dat wij onze praktijk en onze patiënten  zoveel mogelijk “als normaal” willen  behandelen. Maar we moeten wel maatregelen nemen voor de gezondheid van onze medewerkers en de eigenaren van onze patiënten. Daarom hebben wij besloten de volgende aanpassingen te doen:

In verband met het oplopende aantal besmettingen in de regio hebben wij besloten om als extra maatregel in de praktijk mondkapjes te gaan dragen.
Daarom is het verplicht om bij uw bezoek aan de praktijk een mondkapje te dragen voor uw en onze veiligheid.

Wat we van u vragen:

* Per dier mag er maximaal één begeleider mee, overige familieleden vragen we om buiten of in de auto te wachten.
* De begeleidende eigenaar moet vrij zijn van klachten zoals hoesten, keelpijn, neusverkoudheid of koorts.
Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Laat dan iemand anders met uw dier langskomen of bel de afspraak af. Wij rekenen hier geen kosten voor.
* Houd 1,5 meter afstand
* De assistente houd u huisdier vast
* U kunt plaatsnemen op gepaste afstand in de spreekkamer.
* Zijn er 4 mensen binnen wacht dan even tot er iemand naar buiten komt voor u naar binnen gaat.

De mondkapjes zijn verplicht vanaf 6 november 2021

U kunt nog steeds bij ons terecht voor voer, medicijnen en supplementen. Wel raden we aan om van tevoren even te bellen, dan leggen we uw bestelling klaar en kunt u zo snel mogelijk weer met uw bestelling naar huis.

Wij zijn er voor u en uw huisdier. Alvast bedankt voor uw geduld en medewerking. Samen slaan we ons zo goed mogelijk door deze crisis heen, waarbij het welzijn van mens en dier voorop staat.

Nu Bellen